top of page

Over The Garden Wall...Will you take a peek?

Super kouzelná creepy storka od tvůrců Adventure time (Hell yeah!!), vůbec první minisérie od Cartoon Network. Tak děsivé, jak jen večerníček může být. Běželo to od 3. listopadu 2014 v USA (After after Halloween party...)

tumblr_nfmgmjOWlv1r0abexo4_500.gif

Je to o dvou bratrech, Wirtovi a Gregovi, kterak bloudí v prapodivném lese a spolu s mluvícím ptákem hledaji way back home. (Nebo o halucinacích, to je velmi těžké posoudit.) Potkávají spousty mluvících potvor a něco, co vypadá jako vystřižené z Hannibala. (Hannibal refferences.) Dále už příběh rozepisoat nebudu. (NO SPOILERS, find them on your own!)

tumblr_nepo553mPj1qbdhmjo7_r1_1280.gif

Ehm, Wirta dabuje Elijah Wood. (Ti ostatní nikoho nezajímají!) Takže máte možnost 10x11 minut poslouchat jeho sexy hlas a debilní smich. (Ano, Elijah Wood se směje jako kretén...) (A Wirt je mu fakt trochu podobnej, muahaha, that is so amazing!!!)

OTGW obsahuje několik mega chytlavých odrhovaček. Mega. Chytlavých. A samozřejmě také pěknou love story, přestože se to na první pohled nezdá.

hh.gif

Pointa se objeví až v devátém díle, takže do té doby je zbytečné myslet či hledat souvislosti. Celkově je to milé, malinko děsivé, sexy (Díky Frodo...) a velmi, velmi příjemné. (No, it was weird, but who cares I need some positive stuff in here.)

tumblr_nepo553mPj1qbdhmjo5_1280.gif

Nedávná minulost
bottom of page