top of page

The Saga Of Biorn...poselství dlouhých probdělých dánských nocí.

Napsat o filmu, který není delší než tutoriál, jak si správně zalít pytlík čaje, a omezit spoilery, je trošku hardcore. Slibuju, že budu spoilerovat pouze děj prvních šesti minut. (Sure...)

The Saga Of Biorn je krátkometrážní šestiminutový film o cápkovi, co potřebuje zhebnout v boji, aby se dostal do Valhally, kde bude pařit až do konce věků. A jmenuje se Biorn. (Ten cápek.)

O studentech z Dánska kolují různé fámy. Momentálně si myslím, že jsou fakt super. (Ti studenti.) A že se hodně nuděj a maj hodně času. (Minimálně tolik, aby vytvořili The Saga Of Biorn.) Každopádně to, co vyprodukují za probdělých nocí oni, vypadá mnohem reprezentativnějí, než co kdy vypadne z mě.

flyp.jpg

Po čtyřech minutách ukázky toho, jaké štěstí může mít debil mu fakt přejeme aby už zhynul. A aby ho neoživili. A abychom si mohli pustit něco dalšího. Ale má fakt štěstí... Nebo jsou všichni kolem něj větší idioti než on. To jsem se ještě nerozhodla.

Biorn potřebuje zaklepat bačkorama uprostřet bitevního pole, proto se snaží jen tak na oko. Aby náhodou nevyhrál. (Což se mu nedaří.) Naštěstí jsme v severské mytologii, takže se objeví něco typu Grendel (Severská mytologie má opravdu dost vražedných potvor pro každého.), proti čemuž nemá Biorn šanci, ani se svou přemírou štěstí. (Krotím se, abych ho neshipovala s Ichiko, to by bylo fakt špatný...)

Prostě se na to koukněte, nevěřim, že se šest minut volného času nedá odnikud vyškrábat.

„Biorn is a well shot, well animated, well put together, humorous look, at celtic culture and the afterlife. All in all just a fun mindless watch. Not much else to say, just watch it!“ -#tumblr

Nedávná minulost
bottom of page