top of page

Space Milkskake ... ... We are all going to die...NOW!

Na první pohled to vypadá jako špatné pokračování Guardians of the Galaxy, (Myslím, že to má i stejnej font.) křížené s Avengers. (Teda až po tom, co odněkud přiletí pochybnej teserakt.)

tumblr_lvhxxlrj2H1qbkq4po6_250.gif

Pro ujasnění, koukala jsem na to, protože mám takovýhle typy filmů ráda, protože nejsou mainstream. (Ne, vůbec nemám fetiš na Billyho Boyda, kterej tam lítá v punčoškách. Když už jsme u Billyho, jeho kačer-kovbojská chůze alá Captain America + punčošky... Well...)

tumblr_m3s02uUCnE1qgzdhjo7_250.gif

Na začátku filmu přiletí na vesmírnou stanici nějakej cápek v přenášedle, co vypadá jako hlava K9, vystoupí si se svým apartním kufříkem a tváří se jako Paris Hilton. Přivítá ho Captain Anton (Captain America) a...pak to začne bejt divný.

Všechny terorizuje žárlivá zrůdička, která vypadá buď jako chobotnice narvaná v latexu, nebo dalek v lázních, * ještě jsem se nerozhodla * která se upgradne na klíšťokrokodýla, který má rád obličeje.

Mezitím vzniká citové pouto, mezi tím cápkem s kufrem a sexy robotkou, která neustále skratuje. (Konečně někdo pochopil, co to znamená když přeskočí jiskra.) A nikoho vlastně nezajímá že někdo umřel.

tumblr_miwk57tszT1qktlt9o1_500.gif

Film, kde se dá shipovat všechno se vším a slovní spojení „duck face“ dostává hned nový rozměr. Na tumblru to dostává fešný high mental lvl. Kanada vytasila něco ze svých pokladů, (fobii z hraček do vany, šroubků a exmilenců) a poskytla nám...Space Milkshake.

Díky Kanado.

tumblr_m3qrcaLkwv1qktlt9o1_500.gif

Nedávná minulost
bottom of page