top of page

Jak urychlit proces zkrášlování

Na internetu jsou tuny článků, jak si pomocí barvené ropy z drogerie vylepšit kdeco. Hodinové tutoriály jsou zdrojem slávy mnohých youtuberek. (No offense beaches... Kdybych to uměla, taky bych to dělala...) Teď ale vážně. Kdo má čas na takovéhle obscénní orgie s korektorem?

Pravé kouzlo se skrývá v rychlosti. (Teda jestli máte někdo k dispozici stroj času tak asi uplně ne, but if you

know what I mean....)

Úplně nejdřív bych protřídila nezbytné stuff. Tak na dvě-tři věci. Mít na umyvadle rozložený celý DMko může být v některých případech nepraktické. Například když si chci umýt ruce. (Nebo ze sebe servat obličej.)

Potom bych se s nima naučila. Jakože pořádně. Kupříkladu, přestože je na obalu řasenky obrázek pandy, nemusím po použití vypadat jako Bucky. Teda pokud neplánuju vypadat jako Bucky. Potom je Bucky fain.

Taky dost pomáhá přiznat si, že přes všechnu snahu nebudu reálně vypadat jako chibi Legolas. Nebudu vypadat jako chibi nic, protože mít oči ve velikosti tenisových míčků je divný...

Další možností je nikam nechodit a sedět doma. (Ano, tenhle článek píše holka, co si myje obličej cukrem a sedí celý dny u počítače.) Taky se můžete smířit se svojí přirozenou krásou. A doufat, že Toma Hiddlestona sbalíte na kouzlo osobnosti. (Všechny jste totiž krásné a úžasné, jenom to samy nevíte a tak...) * irony shots *

Taky je možné najít si slepého boyfrienda a tak všeobecně se obklopovat slepými lidmi. Znáte takový to... Jednooký mezi slepými králem... Takže když si omylem vypíchnete oko řasenkou, pořád máte naději.

Nedávná minulost
bottom of page